www.iiiWe.com » دانلود پروژه‌ی سوله با جرثقیل همراه با فا‌یل‌های etabs و safe و cad

 صفحه شخصی میثم تقی‌زاده   
 
نام و نام خانوادگی: میثم تقی‌زاده
استان: مازندران - شهرستان: ساری
رشته: کارشناسی ارشد عمران
شغل:  کارمند شهرداری
تاریخ عضویت:  1391/09/17
 روزنوشت ها    
 

 دانلود پروژه‌ی سوله با جرثقیل همراه با فا‌یل‌های etabs و safe و cad بخش عمران

4

این پروژه مربوط به یک سوله ۴۲ در ۳۷ متر شامل ۸ قاب به فواصل ۶ متر با شیب سقف ۱۵ درصد، دارای جرثقیل ۵ تن که بارگذاری آن برای شهر تهران بر اساس مبحث ششم ویرایش ۹۲ و آیین نامه ۲۸۰۰ ویرایش چهارم انجام گرفته و با نرم افزار ایتبس ۲۰۱۵ آنالیز و طراحی دستی شده…. شامل کلیه فایل های اتوکد، ایتبس و سیف…

 

 

 


شنبه 11 دی 1395 ساعت 18:36  
 نظرات    
 
سید محمد سیدنقوی 12:24 یکشنبه 12 دی 1395
0
 سید محمد سیدنقوی
جناب آقای مهندس تقی زاده
سلام
و با تشکر از ارسال فایل طراحی یک قاب صلب با مشخصات اعلام شده لازم دیدم دو نکته رو جهت اطلاع بنویسم تا مهندسین جوان ما بهتر و اصولی تر در مسیر کار طراحی قرار گیرند
البته من بطور کامل طراحی رو ندیدم و فقط مقداری از مطلب رو که در رابطه با انتقال بارگذاری تیر جراثقال بر روی تیر طولی بود برام جلب توجه کرد که فکر کنم کمی سهوا در آن اشتباهی رخ داده که نکته لازم رو به عرض خواهم رساند
اولا : کار برد نام سوله در بین عوام و بخصوص سازندگان این نوع اسکلت که بیشتر سطح تحصیلات دانشگاهی ندارند ممکن است زیاد بد نباشد ولی در جامعه مهندسی که در این مسئله تخصص دارند کم لطفی میتواند باشد .
سوله نام شرکتی بود در آمریکا که سالیان بسیار دور تولید این نوع اسکلت رو بعهده داشت و نام مزبور نیز از نام واقعی مالک کارخانه به عاریت گرفته شده بود که هم اکنون این کارخانه تعطیل و مالک نیز دیگر در قید حیات نمیباشند .
یک ایرانی که تحصیلاتی در آمریکا داشت و مدتی در این شرکت بود بیشتر مدارک محاسباتی و اجرایی شرکت سوله رو به ایران منتقل و همان نام شخص رو بر روی کارخانه گذاشت و بعد بدلایل و قوانین کشور نام آن از شرکت سوله به سولیران تغییر یافت .
تا مدتها قبل از انقلاب تمام مدارک محاسباتی شرکت سری و غیر قابل دسترسی بود و به هیچ کجا نیز مدرک محاسباتی ارایه نمیداد ولیکن با آمدن مهندسین جوان و تغییرات متعدد در آیین نامه ها و همچنین برنامه های محاسباتی در حال حاضر مدارک قدیمی بایگانی و طراحی ها بر اساس اصول امروزی انجام میپذیرد .
بنابراین از نظر مهندسی این نوع اسکلت در اصل بنام اسکلتهای پیش ساخته و یا قابهای صلب نامیده میشود و نام سوله که اصطلاح عوام است در شأن مهندسان محاسب نمیتواند باشد .
ثانیا : با نگاهی به تیرهای جراثقال در کتابهای مختلف دیده میشود که تیرهای عرضی بفواصل 80 سانتیمتر و یا یک متر و یا کمی بیشتر مستقیما بر روی چهار سوی موجود در روی تیرحمال 6 متری نمینشیند بلکه این تیرها در انتها بعد از کوچک شدن در روی تیر دیگری که منتقل کننده اصلی بارها بر روی اسکلت هست و بصورت قوطی یا ساخته شده از ناودانی و یا پروفیلهای دیگر میباشد جوش میشود که بسته به تناژ جراثقال با فواصل چرخهایی در حدود سه تا چهار متر بار را بر روی چهار سوی تیرحمال 6 متر طولی منتقل میکند بنابراین محاسبات انجام شده در فایل پی دی اف ارسالی که تیر را با فواصل 80 سانتیمتر بر روی تیر 6 متر قرار داده است صحیح نبوده و با مراجعه به مراجع تیرهای جراثقال و یا پیگیری در اینترنت میتوان برای دهانه های مختلف و تناژ جراثقال این فاصله را پیدا کرد که معمولا بیش از 3 متر است .
ضمنا چنانچه زمان مقتضی بدست آید بررسی دقیقتری در این فایل محاسباتی انجام و نقطه نظراتم را خدمتتان تقدیم خواهم کرد . 
با تشکر : 
محمد سیدنقوی : طراح اسکلتهای صنعتی سنگین  
سید محمد سیدنقوی 17:52 یکشنبه 12 دی 1395
0
 سید محمد سیدنقوی
جناب آقای مهندس تقی زاده
سلامی مجدد
متاسفانه در بررسی نقشه های اسکلت اشتباهات بسیاری دیده شد که من بعنوان یک محاسب نمره ای که برای این پروژه میدادم مطمئنا زیر 10 بود 
چگونه میتوان برای اتصالات ستون و تیر از ورق 10 م م استفاده نمود نمیدانم
پیچ 34 فقط در کتابها باید بررسی شود و یا باید نظری هم به بازار انداخت
من نمیدونم که استاد راهنما چه نظری در مورد این پروژه داشته ولی متاسفانه به هیچوجه قابل عرضه جهت استفاده نمیباشد .
البته هنوز داخل درست بودن مقاطع و چگونگی وروددی برنامه آنالیز و دیزاین نشدم و احتمالا در آنجا هم به مشکلاتی برخورد خواهم کرد .
بطور کلی این طراحی نمیباید بدون بررسی وارد این سایت میشد و امیدوارم دوستان دانشمندمان دقت بیشتری بفرمایند
محمد سیدنقوی : طراح اسکلتهای صنعتی سنگین  
میثم تقی‌زاده 23:49 سه شنبه 21 دی 1395
0
 میثم تقی‌زاده
ممنون تشکر آقای مهندس از توضیحاتتون استفاده کامل بردم و به اطلاعات این جانب افزوده شده است .
کشورم افتخار میکنم همچون افرادی مانند شما دارد ، ممنون می شوم ، شما که در این زمینه فعالیت می کنید فایلی در این زمینه برای ما بگذارید تا استفاده کامل ببریم که به اطلاعات علمی این جانب و مهندسین عزیز افزوده شود.ممنون تشکر فراوان یا حق
میثم تقی‌زاده 21:49 سه شنبه 28 دی 1395
0
 میثم تقی‌زاده
اقای مهندس شما چگونه طراحی هستید می گویید باید نگاهی به کتابها با بازار انداخت !!!! شما طراح اسکلت های صنعتی با سطی نگاه کردن به این نتیجه رسیدید فایل مشکل دارد ?? خوب بررسی کنید مشکل به صورت دقیق بیان فرمایید ... ایا فایل مشکل دارد علمی ثابت کنید  !!! منتظرم ... یا حق